Οι Αλιμονοι (ο σολομός) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ούφ,φτάσαμε ψηλέα μου !
-μα εδώ ειναι οι φυλακες του Κορυδαλλού !
-εμ γι αυτο σ έφερα παραμορφωμένε μου !
-να δούμε τις φυλακές απ έξω?
-να τις ζήσουμε απο μέσα δικέ μου !
-και για ποιό λόγο γείτονα?
-περίμενε και θα δείς το γιατί !
-γκαπ-γκαπ-γκαπ
-ποιός ειναι και χτυπά την θύρα μας?
-ενα λεπτό κυρ αστυνόμε να το σηκώσω στα χέρια μου ,για να τον δείτε !
-α μάλιστα,ενας γεροζουμπάς που μας βαράει την πόρτα με μανία !
-μη τον ξεσινερίζεστε,επέμενε να δούμε τ αξιοθέατα εντός
-για πέσ μας κύριε μου,προς τί η "τιμή" της επισκεψής σας?
-θέλουμε να μας χώσεις σε κελί στην 6η πτέρυγα να πούμε !
-εκεί βάζουμε τους πολιτικάντηδες κομπιναδόρους ,τους αρχικλεφταράδες και τους μεγαλονονούς
-γι αυτό και θέλουμε να μας χώσεις εκεί, που χλουμπουνίζουν ακόμα και σολομό
-αν εξαπατήσατε το κράτος,κλέψατε εκατομμύρια ,ευχαρίστως !
-μπά ούτε ευρουδάκι δεν κλεψαμε οι καψεροί !
-ε τότε τον Σολωμό,θα τον φχαριστηθείς στο βιβλιοπωλείο ,ακριβώς απέναντι !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-11-2012 | |