Οι Αλιμονοι (ο Πρόξενος) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ψηλέα μου κοίτα ποιοί έρχονται κατά δώ !
-Ήμαρτον κύριε, ο Αινείας που κουβαλάει στην πλάτη του τον πατέρα του !
-δεν είναι αυτός που λές ψηλέα μου !
-για να δώ καλύτερα..
-τώρα βλέπεις που είναι πιο κοντά?
-είναι ο Σαμαράς που κουβαλά στην πλάτη του τον Σόιμπλε !
-δηλαδής,αυτόν που είναι από σόι μπλέ?
-σσσσσς…και από πράσινο ,αλλα και τελευταία κι απο ροζέ ημιμαθή γείτονα
-κι αυτό το γκόλεμ τί θέλει μαζί του?
-να καταμετρήσει την περιουσία του Δ ράιχ ,ακόμα και τους κάδους !
-κύριοι,θα σας συμβουλέψω να μη το λοιδωρείτε, μη σας φάει κανένα δάχτυλο !
-σας ακούμε λοιπόν, αρκεί να του βάλετε φίμωτρο !
-φίμωτρο θα βάλουμε σ εσάς, αν δεν πράξετε το ιερό καθήκον σας !
-ποιό ιερό καθήκον μας, ρε κωλοτουμπάτε μας?
-σσσς..κοντέ θα μας χώσουνε σε φούρνο μικροκυμμάτων !
-να αποκηρύξετε μετα βδελυγμίας, την τρομοκρατική επίθεση κατα του Γερμανού πρόξενου στη Σαλονίκη
-"τρομοκρατική επίθεση" η καφεδιά που του πετάξανε?
-και όχι μόνο,του πετάξανε και μπουκάλια με νερό !
-μωρέ τί μας λές,για ρίξε μια ματιά διπλανή κούτα !
-μπά ενα ζευγάρι κοιμισμένων !
-δεν ειναι "κοιμισμένοι".αποθαμένοι είναι βρε ξόανο !
-δεν καταλαβαίνω !
-αυτοκτονήσανε μαζί,γιατί δεν εύρισκαν για τρείς μέρες τίποτα φαγώσιμο στους κάδους
-δηλαδή,θέλετε να πείτε ότι...
-.ότι αυτό είναι "τρομοκρατία" και οχι τα νερά και οι καφέδες κατα του Γερμανού Πρόξενου !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-11-2012 | |