Την νύχτα που κοιμήθηκα μαζί σου Δημιουργός: Πριγκιπας Είναι η καταιγίδα των αισθήσεών μου που διπλώνει τον ευαίσθητο δρυμό των νεύρων μου. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Tη νύχτα που κοιμήθηκα μέσα στην αγκαλιά σου
και έραινε η μουσική σε δώματα του νου
ανάμεσα στα στήθη σου άγρια η φωτιά σου
γλυκό κρασί με μέθυσε σε μνήμες του καιρού
Σηκώθηκε πολύ αργά από όνειρο βαθύ
έχοντας στα δάχτυλα το άρωμα της λήθης
σε θάλασσα που ξέβρασε τον ήλιο στην ακτή
ακούω να αφουγκράζεσαι ανάμεσα στα πλήθη
Τα χρόνια που χυμήξανε αγέλες στο κορμί μου
αρκούσε μόνο μια στιγμή στου έρωτα το φώς
αυτά που ξεχαστήκανε και χάθηκαν μαζί μου
ήτανε μονάχα αφορμές που γνώριζε ο Θεός
Την νύχτα που κοιμήθηκα ολόγυμνος μαζί σου
και ξύπνησα στα χείλη σου ένα ζεστό πρωί
τι και αν μου χάριζε η ζωή αιώνια ζωή σου
τον θάνατο δεχόμουνα για κάθε σου φιλί
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-11-2012 |