ADSL Δημιουργός: vas, Βασίλης Τασόπουλος τα αρχικά ADSL σημαίνουν Asymmetric Digital Subscriber Line (Ασύμμετρη Ψηφιακή Συνδρομητική Γραμμή) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info στις βιτρίνες του κόσμου
από είδη σπιτιού σε είδη δώρων
γιορτινές αγορές
πορσελάνες Βοημίας
περίτεχνα κουκλάκια Τσεχίας
sisley πουλόβερ
με έκπληξη διαπίστωσα πως στη τσάντα
με το τζιν που αγόρασα υπήρχαν δύο τζιν
βιβλία, νέες εκδόσεις
φυσικά χρόνια πολλά
cd, πολλά cd
πειρατικά cd
επίσημα cd
ένα ελαφρύ σάντουιτς στα όρθια
και πάλι χρόνια πολλά
χρόνια πολλά
παπά, παπά
μπαμπά παπά
όρια της πιστωτικής
πίστωση πίστωση
νέας γενιάς κινητά
hands free
adsl συνδέσεις
βέβαια θα μπορούσε να ήσουν εσύ
πάνω στον ήχο των τακουνιών
που ακούγονται πίσω μου,
άραγε θα μπορούσε να είναι το χέρι μου
αυτό που σε συνοδεύει τώρα;
ασύμμετρη επικοινωνία;
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-01-2006 |