οι Αλίμονοι (η έγκριση) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα μου,για κοίτα κατά κείθε !
-μπά, βλέπω καινούργιους γείτονες !
-έχουνε σκηνές αντί για κούτες παραμορφωμένε μου !
-είναι η μεσαία τάξη γείτονα,δεν βλέπεις τα κινητά τους !
-τώρα θα γίνουν ακίνητα να πούμε !
-κάτι θάγινε στα ξαφνικά για να έλθουνε στη χωματερή μας !
-πράγματι,ας ρωτήσουμε κάποιον απο αυτούς !
-να αρωτήσω εγώ ψηλέα μου?
-φυσικά και να ρωτήσεις,αλλά με τάκτ !
ρε φιλάρα,γιατί την αράξετε εδω πάνω ?
-γκρρρρρρρρρρρ
-ψηλεα,ανάλαβε τον εσύ,εχει μεγάλα σκυλόδοντα !
-αξιότιμε κύριε,μπορώ να σας ρωτήσω κάτι ?
-μπορείς ,εσύ μου φαίνεσαι νορμάλ αλίμονος !
-γιατί μας ήλθατε πανικοβλημένοι και αλλόφρονες?
-για να πιάσουμε πόστο κοντά στις σκουπιδιάρες,πρίν καταφθάσουν και οι άλλοι
-ποιοί "άλλοι" ανθρωπέ μου?
-το 67% του " ευρώ πάση θυσία"
- κατάλαβα,τελικά εγκρίθηκε η Δόση !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-11-2012 | |