Ένα ταξίδι η ζωή μας Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλημέρα μας, και να έχουμε μια όμορφη Κυριακή...........ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται.................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ένα ταξίδι είναι η ζωή μας
με άγνωστο σχεδόν προορισμό
ένα ταξίδι απλά μονόδρομος
δίχως να έχει κανένα γυρισμό.
Στο δρόμο τούτο της ζωής μας
ψάχνουμε και για κάποια συντροφιά
αν είναι και ένας καλός φίλος
τότε όλα στη ζωή θα πάν καλά.
Αν και στο δρόμο μας βρεθεί
και μιά αγάπη τρυφερή ανιδιοτελή
τότε να λέμε και ευχαριστώ
για την καλή μας τύχη αυτή.
Μα τις πιό πολλές όμως φορές
άτυχοι είναι κάποιοι στην ζωή
την περπατάνε μόνοι και έρημοι
και νοιώθει η καρδιά τους μοναχή.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-12-2012 |