Αν έχεις το θεό σου Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλη εβδομαδα κουραγιο παιδια και ψιλα το κεφαλι !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αν έχεις το θεό σου
Για σε αλητεύει η ψυχή
που να φωνάξω να το πω
έκανα πια τη νύχτα μέρα
και στενάζω που να σε βρω
Περιμένω το φως της μέρας
να βρώ κάτι να ξεχαστώ
ο νους μου τρέχει σαν αέρας
αχ στο τέλος θα τρελαθώ
Έλα αν έχεις το θεό σου
σαν τον αέρα τον φονιά
η στο καταφύγιο σου
ασε να κοιμάμαι στη γωνιά
στίχοι: Μιμή Μητροπούλου
3- 12- 12
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-12-2012 |