Εδέμ Δημιουργός: poetryf Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κύματα
-αδιάκοπα κύματα
όπως οι σκέψεις-
Καμιά φορά ραίνω ιώδιο θαλασσινό
τις πιο βαθιές πληγές μου.
Εκείνες ανθίζουν
σαν ξεχασμένες ορτανσίες
στον κήπο που θυσίασα την ζωή μου
Η πρώτη θεοδικία
ήταν δική σου και δική μου
Έπειτα άρχισε ο χορός του νου
ντύναμε ο ένας τον άλλον
με το ρούχο του κόσμου
κι αγαπηθήκαμε.
Έκτοτε, με καμάκι το φως
αλιεύουμε τις στρεψοδικίες των σοφιστών
και γελούμε με την περιέργεια
των όφεων- αγνώστων.
Ένα όνειρο ήταν καθ’ όλα αρκετό
για να αυτοκτονήσει η πραγματικότητα
πριν σκοτωθούμε. Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-12-2012 |