οι εξορκιστές Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-Υπέρτατε ,υποκλίνομαι στο Θείο μεγαλείο σας !
-καλώς το μυστακοφόρο κολαούζο μου !
- είμαι πολύ αγχωμένος αυτές τις ημέρες τριμέγιστε!
-μα γιατί να είσαι ,ηγέτη της αόρατης αριστεράς ?
-με αγχώσανε οι απολύσεις των "συντρόφων" ποπολάρων !
-κακώς,εμείς ξεμείναμε ποτέ από δουλειά?
-Λένιν φυλάξει !
-μήπως έχουμε άνεργα παιδία?
-Τρότσκι φυλάξει !
-μήπως δεν είναι βολεμένοι οι συγγενείς μας?
-Μπακούνιν φυλάξει !
-ε τότε, για ποιούς ανησυχείς?
-για τους έξω από δώ!
-ε αυτούς,ας τους αναλάβουν οι εξορκιστές !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-12-2012 |