οι Αλίμονοι (γκάντι) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα μου, τί καλό διαβάζεις σήμερις?
-νά δές το και μόνος σου,έχει και φωτογραφία του..
-ποιός είναι αυτός ο γυαλάκιας με το σεντόνι να πούμε ?
-ένας μεγάλος ανθρωπιστής,δεν τον αναγνωρίζεις?
-πετσί και κόκκαλο ο δικός σου,μας μοιάζει κομματάκι
-ήτανε ένας "αλίμονος",μόνο που εκείνος το διάλεξε να είναι !
-τρελλός παπάς τον βάφτισε τον κακομοίρη..
-δεν ήτανε Χριστιανός γείτονα,Ινδουιστής ήτανε..
-άμα δεν ήτανε Χριστιανός,γιατί τον διαβάζεις?
-ποιά η διαφορά,άνθρωποι είμαστε όλοι μας !
-πάγαινε και πεσ το στους παπάδες
- ήθελε να δείξει,ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους
-και πώς το έδειξε αυτο παραμορφωμένε μου?
-με την σεμνοτητά και την αγάπη του για ολόκληρο τον κόσμο,ανεξαρτήτου θρησκείας
-δηλαδή ήτανε και επαναστάτης κομματάκι ?
-επαναστάτης ,για την απελευθέρωση απο τον κακό μας εαυτό !
-για φαντάσου,ένας κοκκαλιάρης γυαλάκιας,με τέτοια ψυχή..
-ναι με ψυχή,που του την έβγαλαν τελικά...
-και γιατί την έβγαλαν απο ένα τέτοιο Άγιο άνθρωπο?
-γιατί κάποιοι δεν θέλανε ν απελευθερωθούν απο τον κακό τους τον εαυτό
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-12-2012 | |