Αντε Κι Αγαπησου Μοναξια Δημιουργός: l;)ena, lena Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ανοίγω την παλάμη
και πέφτουν λάβα τα δάκρυά σου μοναξιά
Χρόνια τώρα προσπαθείς να βαλσαμώσεις την ψυχή μου
Μα εκέινη αρνείται..
Ναι έφυγε η γάπη..ο έρωτας η τρέλα , η αρχή το τέλος , η ανάσα ο ήλιος, τα φτερά η σκέψη , το κεράκι ,,
όμως ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΨΟΦΗΣΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ..ΟΜΩΣ
ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...
η μορφή σου
το άτι της ψυχής σου
τα μάτια να σκουπίζει
πάλι η βροχή
μα σωπάινω
πρέπει να κάνω πως δεν καταλαβαίνω
για΄τι πολύ απλά
δεν προλαβαίνω...αλλά
χορεόυμε κι οι δυο
ανάσας μας παλμός
και από τα στήθη ξεφεύγει ο στεναγμός
αγάπη μου μεγάλη..αγάπη μου χαλάλι
και δυο φορέ αν χρειαστεί
ΘΥΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-12-2012 | |