Οι Σωτηρες Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ
Τριακόσια παλικάρια
Από την Ελλαδιά
Βάλθηκαν να μάς σώσουν
Αφού κάναν την λαδιά
Θα σώζανε και την δημοκρατία
Της πηρανε αντίσκηνο
Την στειλανε πλατεία
Ήμουν ξεροκέφαλος
Χάριν συντομίας
Μου κανανε μαθήματα
Απλής οικονομίας
Στο δεύτερο παγκόσμιο
Ήρθανε ταΕΣ-ΕΣ
Τώρα στην ευρωζώνη
Τα λένε ΣΙ-ΝΤΙ-ΕΣ (CDS)
Ασφάλιστρα κινδύνου
Πούλησαν το μαγαζί
Στο Σίτυ του Λονδίνου
Εμείς οι υπάλληλοι
Κριθήκαμε ακατάλληλοι
Τώρα είμαι κουρασμένος
Πολύ πιο πεινασμένος
Δεν μου πήραν το κεφάλι
Με κάνανε χαμάλη
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-12-2012 |