Είναι ο δρόμος Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημερα στιχοπουλια !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είναι ο δρόμος
Η πίκρα
έγινε καημός
ο καημός
αβάσταχτος πόνος
σήμερα περιμένω
πως και πως
να φύγει
αυτός ο χρόνος
Απόψε ο πόνος
είναι βουβός
απελπισμένες κυλάνε
οι ώρες
πνιγούν το όνειρο
στο χθες
σαν δυνατές
του νότου μπόρες
Είναι ο δρόμος
τράχηλος σκληρός
θα τον ξεπεράσω
χωρίς θυμό
όταν τον πόνο
καταλαγιάσω
θα ‘χω κερδίσει
ακόμα ένα θεριό...
21-12-12
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-12-2012 |