έρωτα και πάλι Δημιουργός: mipezia, Θύμιος Κορίνης καλημέρα και καλές γιορτές σε όλη την παρέα !!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info έρωτα και πάλι
Εγώ μπερδεύτηκα
σ'ερωτεύτηκα
όταν ήμασταν παιδιά.
Δεν ήταν έρωτά
ήτανε φωτιά
μας είχε κάψει την καρδιά.
Πετάξανε τα χρόνια
σαν τα χελιδόνια
κι ακόμα είμαστε μαζί .
Έχει έρθει η ώρα
ο έρωτά μας τώρα
έχει γίνει παρελθόν.
Είμαστε μαζί
ακόμη στη ζωή
μας ενώνει η αγάπη .
Να αλλάξουμε
να το ψάξουμε
τον έρωτα να βρούμε πάλι .
Να πάρουμε φωτιά
μες στην αγκαλιά
όπως κάναμε παλιά.
22/12/2012
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-12-2012 |