Λαμπερό Ξαστέρωμα Δημιουργός: adespotoi, παντελής εύχομαι να κάνετε τις γιορτές όπως ποθείτε και του χρόνου!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][I]ΛΑΜΠΕΡΟ ΞΑΣΤΕΡΩΜΑ[/I]
[B]Είδα σ’ ένα όραμα,
Τον κόσμο πανόραμα,
Και η Μεγαλόχαρη,
Στεκότανε πρόσχαρη.
Δίχως πια τα βάσανα,
Φώναζαν ανάσανα,
Στη πλάση ολόκληρη,
Φτωχοί και απόκληροι.
Λαμπερό ξαστέρωμα,
Βγήκε στο στερέωμα,
Μες τη μικρή κάμαρη,
Έσταζε η ζήση ζάχαρη.
Κάθε δημιούργημα,
Ένα μεγαλούργημα,
Και η γη συθέμελη,
Γύρναγε ανέμελη.[/B][/align]
[align=right]+ 23/12/12
+ Παντελής.[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-12-2012 | |