Πελαγου κυμα ατιθασο (ε) Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Πελάγου κύμα ατίθασο
Πελαγου κυμα ατιθασο
που ερχεσαι και φευγεις
αλλοτε φερνεις την ζωη
και καποτε την κλεβεις.
Πελαγου κυμα ατιθασο
βρυχασαι ή σωπαινεις
τον Χρονο τον εδαμασες
στα Ονειρα σμιλευεις.
..............................................................
Πελαγου κυμα ατιθασο
σε εβαλα στους στιχους
να νοιωσω λιγο της ψυχης
την σιωπη..... τους ηχους !
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-12-2012 |