Οι Αλιμονοι ( ξύλο στον Αρη) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -τρέξε ψηλέα μου !
-τι έπαθες κοντέ και ταράχθηκες σφόδρα?
-για δέσ στην τηλεόραση !
-τι να δώ γείτονα?
-μα το δείχνει καθαρά !
-βλέπω ένα ξύλο απελέκητο και τι μ αυτό?
-ναι αλλά ξέρεις πού το βρήκανε να πούμε?
-πού το βρήκανε φίλε μου?!
-στον Άρη ,δεν είναι καταπληκτικό?
-στην ομάδα της Σαλονίκης?
-όχι,στον άλλο Αρη ,κατα διάστημα μεριά !
-ώστε μέχρι εκεί έφτασαν τ απελέκητα του ΠΑΣΟΚ?
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-12-2012 |