Βοήθεια Δημιουργός: poetryf Καλή χρονιά με αγάπη ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το μέσα μου παιδί
που έλαχε να δει
τον κόσμο σαν πελώριο παλιάτσο
στης λήθης τη σκηνή
του κόπηκ’ η φωνή
και φώναξε «βοήθεια!» μα ήταν φάλτσο.
Μια καλοστημένη τρέλα
η ζωή μας φύγε-έλα
-ποιος να αντέξει την αλήθεια;-.
Του καιρού τα ανθρωπάκια
ήταν κάποτε παιδάκια
που φωνάζανε «βοήθεια!» .
Το μέσα μου παιδί
γυμνό μες στη χλιδή
διαβαίνει των μεγάλων το στραπάτσο.
Κρυμμένο στη σιωπή
το θέλει και θα πει
«βοήθεια» κι ας το βγάλουνε και φάλτσο.
Μια καλοστημένη τρέλα
η ζωή μας φύγε-έλα
-ποιος να αντέξει την αλήθεια;-.
Του καιρού τα ανθρωπάκια
ήταν κάποτε παιδάκια
που φωνάζανε «βοήθεια!» . Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-01-2013 |