Πιστωση δεν εχει ο αντρισμος Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οτι εχεις να το πεις μπορστα
οχι στα κρυφα στα μουλοχτα
δεν χωραει στη μπεσα αναβολη
και να μην ξερεις σωστο και λαθος τι θα πει
πιστωση δεν εχει ο αντρισμος
και ο καλος εγωισμος
το τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη
οτι εχεις πες το με θαρος και πυγμη
Οτι νιωθεις κακο ή καλο να το λες
οτι αξιζει να μην μειωνεις να μην το καις
δεν χωραει συζυτηση η μαγκια
και η σωστη η συμπεριφορα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-01-2013 |