Η γάτα Ματού Δημιουργός: ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γεμάτο δωμάτιο, μ΄ερωτα αρώματα
τόπος λατρείας θεού φτερωτού,
κορμιά που ενώθηκαν, συνουσιάστηκαν
και μόνιμος μάρτυρας η γάτα Ματού!
Την μαρτυρία σου αποζητάω
μικρή και όμορφη γάτα Ματού
πες στην κυρά σου πως την λατρεύω
και πως ο νους μου δεν τρέχει αλλού
Πες της πως είναι για μένα η μία
η αγάπη, ο έρωτας, το πάθος, το φως
και πως το σμίξιμο που χουμε οι δυό μας
θα ναι δεσμός παντοτινός... Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-01-2013 |