σαλτο Δημιουργός: afiltro, Γιάννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info σαλτο......
φορεσα το μουνι καπελο
απο παιδι
δε θυμαμαι αλλα μου το πανε
αυτοι που με το κουταλι
τη ζωη τη φαγανε
και στο τελος δεν προλαβανε
ετσι και γω το βαλα στο πιατο
κ εφτασα ως τον πατο
εκει τωρα που βρισκομαι
ψαχνω το παρακατω
αναποδα περπατησα
την εκαψα την πλατη
διαλεξα τα δυσκολα
στου σκοταδιου τη λασπη
εμαθα ν αγγιζω
και να αγγιζομαι
εμαθα να δινομαι
χωρις να παραδινομαι
στο φως δεν υποκρινομαι Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-01-2013 |