Γράμμα από το Κεπυο Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Μόλις τό πήρα καί σας το στέλνω Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γράμμα από τοΚΕΠΥΟ
Τα μάζεψα και έφυγα
Και πήγα επαρχία
Για να γλυτώσω από σας
Και απ΄την γραφειοκρατία
Εκεί μου την πεσανε
Δήμαρχοι Κοινοτάρχες
Παράνομη την καλύβα μου
Βγαλανε οι δασάρχες
Στην κορυφή του Ολύμπου
Εκεί θα πάω να ζήσω
Μαζί με τους θεούς
Για να τούς ξεφωνήσω
Kι’αν οι θεοί θεό με κάνουν
Όλα τούς τα όνειρα
Μαζί μου θα πεθάνουν
Θα γίνω θεός του ονείρου
και αν με παίρνει
Θα στέλνω τον Ηρακλή
Τα βράδια να τους δέρνει
Και αν σηκώσουνε κεφάλι
Θα στείλω τον άσχημο
Τον κιτρινιάρη Άρη
Να ξέρουν απ’την αρχή
Τι από αυτούς θα πάρει
Και ύστερα ξύπνησα
Μετά από το όνειρο
Μου ήρθε ένα γράμμα
Ήταν από τοΚΕΠΥΟ
Και άρχισε το δράμα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-01-2013 |