Το παλιό αφεντικό σου Δημιουργός: ΚατεριναΘεωνα, Κατερίνα Θεωνά ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φιλοδώρημα ένα γαριασμένο όνομα
σου έχει αφήσει κάποιας λίστας η αυταπάτη
παραισθήσεις σε ταξίδευαν στα Σόδομα
με σκιές σαμανισμού στο σκαλοπάτι.
Τότε θα ήταν που τις μνήμες σου σακάτεψες
με τα είδωλα σπασμένα στον καθρέφτη
κι ίσως τότε τ άβουλο εγώ σου,λάτρεψες
με το πείσμα του κοινού ονειροκλέφτη
Κομποσκοίνι ένας τελειωμένος έρωτας
όπως τόσοι που γερνούν πριν να γελάσουν
φιλημένες προσευχές,ξέχασε φεύγοντας
στείρο άλλοθι,για όσους θα σε χάσουν.
Τότε θα ήταν που στου οίκτου τα περάσματα
αντιστάθηκε το άβουλο το εγώ σου
φαρμακώνοντας τη λίστα με κεράσματα
στον καθρέφτη,το παλιό αφεντικό σου.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-01-2013 |