οι Αλίμονοι(το λυχνάρι ) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
- ψηλέα μου,βρήκα ένα λυχνάρι,βρήκα ένα λυχνάρι !
-δεν με νοιάζουν τα λυχνάρια,ειναι παληομοδίτικα,παράταμε..
-καλά αφου δέν θέλεις ουτε να το δείς,θα το κρατήσω για μένα
-χαρισμά σου,θέλω να κοιμηθώ,πήγαινε να κουρνιάσεις στην κούτα σου
-φφφφφφφφφ..πολύ σκόνη,ας το ρωτήσω,όπως κανουνε στα παραμύθια.'εχε γούστο να...
-άσε με να κοιμηθωωωωωωω..
-άμπρα,κατάμπρα ,λυχνάρι λυχναράκι μου...
-ΠΟΙΌΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΕΕΕΕΕΕ?
-θα τρελαθώ,μου απάντησε το τζίνι,...θα ηθελα τρείς χάρες σε περικαλώ !
-ΛΕΓΕ ΑΦΕΝΤΗ ,ΑΛΛΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ,ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ!!
-καλά μόνο τρείς,όπως και στα παραμύθια
-ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
-μιά πελώρια κούτα θα ήθελα,πιο μεγάλη απο τών άλλων,γίνεται?
-ΙΔΟΥ Η ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΥΤΑ ΣΟΥ ,Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ?
-πώπω κούτα-ανάκτορο με πολύ άνεση,θάθελα να έχω αποκλειστικότητα στην σκουπιδιάρα και να διαλέγω πρώτος
-ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,Η ΤΡΙΤΗ ΕΥΧΗ?
-όλοι να με προσκυνάνε σαν βασιλιά των αλίμονων
-ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΜΩΣ ΑΦΕΝΤΗ,ΓΕΙΑ ΧΑΡΤΑΝΤΑΝ !
-έ στάσου που πάς,θέλω και υγεία..
-ΖΗΤΗΣΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΔΩΣΑ,ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ,ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΕΣ ΣΤΑ ΣΒΕΛΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ
-πεθαίνω γείτονα,πεθαίνω..βοήθειααααααα!!!
-τι έπαθες μωρέ και μας ξεσήκωσες ολους ?
-ούφ ,ευτυχώς ηταν όνειρο..χαχαχαχαχα..είμαι όπως ήμουνα και χωρίς φτερά στα πόδια..
-ναί,ενας αλίμονος ,οπως όλοι μας,άλλη φορά ομως να μη κοιμάσαι φαγωμένος
-σωστά τα λές,παράφαγα ψες το βράδυ και ο γλάρος μου κάθησε στο στομάχι
-βαρυστομάχιασες για τα καλά και είδες εφιάλτη
-α ξέχασα να σου πώ,το λυχνάρι που βρήκα στον ύπνο μου, το χάρησα σ ένα γύφτο,πειράζει?
-λες για εκείνο με το ντάτσουν?
-ναί σ εκείνον το έδωσα !
-νάτος,τον βλέπεις εκει κάτω?
-μα δεν τον βλέπω στο ντάτσουν !
-φαίνεται πως άλλαξε συνήθειες και κυκλοφορεί με Πόρσε !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-01-2013 | |