ένας βοριάς θα μας γλιτώσει Δημιουργός: mipezia, Θύμιος Κορίνης καλημέρα σε όλη την παρέα !!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ένας βοριάς θα μας γλιτώσει
Τα σύννεφα στον ουρανό
όσο πάει και πυκνώνουν
κακό σημάδι είναι αυτό
και μεταξύ τους πια μαλώνουν .
Ο ουρανός μας αγριεύει
κάπου θέλει να ξεσπάσει
και ο κόσμος κινδυνεύει
όλα τώρα να τα χάσει .
Ένας βοριάς θα μας γλιτώσει
τα σύννεφα να κάνει πέρα
όλους πρέπει να μας σώσει
και να δούμε μιαν άσπρη μέρα .
14/01/2013
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-01-2013 |