Τίποτα δεν εκέρδισα Δημιουργός: konmark Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Τίποτα δεν εκέρδισα
Θα φύγω κάποιο χάραμα
θα βγω έξω απ' το σπίτι
και ας με πούνε άμυαλο
και ας με πουν αλήτη
Τη γνώμη τους δεν θα μετρήσω
όπως μ' αρέσει εγώ θα ζήσω
Τίποτα δεν εκέρδισα
που ήμουν μετρημένος
τα πάντα για άλλους έδινα
μα βγήκα ο χαμένος
Με πρόδωσες και εσύ τρελή
και ας ήμουνα χρυσό παιδί
Γιαυτό την πόρτα χάραμα
θα ανοίξω και θα φύγω
και όλα μου τα υπάρχοντα
τα αφήνω τα χαρίζω
Ότι και αν πούνε δεν μ' ενδιαφέρει
την πίκρα πού έχω θεός την ξέρει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2013 |