Ήλιος (ηλίας) ζωοδότης Δημιουργός: marmatou, (Μαρία Τσακ) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αγάπησα και πόνεσα, και το μαχαίρι στην καρδιά στροβιλισμένο ένιωσα
του κόσμου την κακογλωσσιά και την αδιάκριτη ματιά στην πλάτη έζησα
και δυό και τρεις προσπάθειες για ευτυχισμένη ζήση
μα λες κι ο διάολος ή ο θεός δεν θέλει να μ΄αφήσει
Γιατί είναι ολα στην ζωή εξίσου ΜΟΙΡΑσμένα
και στον καμβά του έρωτα μία ο πόνος μία η χαρά, σε δόσεις κερασμένα
Με ονείρατα επέρασε η ακριβή η νιότη
αναζητώντας πάντοτε έναν ήλιο ζωοδότη
Μα σαν τον πόνο φοβηθείς, ξανά δεν αγαπήσεις
για όσα έψαξες θαρρώ, άδικα θα χεις ζήσει
Γιατί ο έρωτας σαν ρθει είναι ένα δώρο θείο
Και κάτι, κάποιος μου χρωστά, μου κλήρωσε λαχείο!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2013 |