Να βάλεις τα δυνατά Δημιουργός: adespotoi, παντελής να χαίρεσται και να είσαστε κάθε μέρα ανθρώπινοι. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ
Να κόψεις πια τα χωρατά,
Και να μην κάνεις αστεία,
Να φέρεσαι πιο συνετά,
Κοστίζει η αχαριστία.
Για κάθε σου χοντροκοπιά,
Μην ψάχνεις δικαιολογία,
Γιατί μετρά η ανθρωπιά,
Και όχι η φιλολογία.
Κάποιος θα καλομελετά,
Σε θέλει αισθηματία,
Και να βάλεις τα δυνατά,
Μην ζεις στην φιλαυτία.
+ 16/1/13
+ Παντελέημονας.
η γιατρός μου τα βρίσκει
ενδιαφέροντα,
μακάρι να είναι. Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2013 | |