θέλω μόνο να σ'αγγίζω Δημιουργός: impotens, Αντώνης Πίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όνειρο είναι ή ζω στ' αλήθεια την στιγμή,
είσαι κοντά μου μέσα στα χέρια μου εσύ,
αχ πόσες νύχτες χώρια περάσαμε γιατί και
ήθελα τόσα να σου πω,μα τώρα πια σιωπή.
Θέλω μόνο να σ'αγγίζω,
θέλω μόνο να σε νιώθω,
στην αγκαλιά μου να σε κοιμίζω,
με ένα φιλί μου μόνο.
Αυτό που ζούμε εμείς αγάπη μου
είναι πολύ μεγάλο.
Μια αγκαλιά σου, σου ζητώ ,
δεν θέλω τίποτα άλλο.
Αν είσαι εσύ μαζί μου,
δεν με νοιάζει τι θα φέρει το πρωί,
εσύ είσαι η ζωή μου,
η κάθε ανάσα μου, η κάθε μου στιγμή. Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2013 | |