οι Αλίμονοι (οι στάνες) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -καλημέρα καθρεφτάκο μου !
-καλημέρα ανθρωπάκο,αλλα δεν σε βλέπω και πολύ στα χάι σου σήμερα
-ε πώς να είμαι μ αυτά που ακούω και βλέπω?
-σε καταλαβαίνω,αλλά τις πταίει?
-δεν ξέρω καθρεφτάκο μου ,εχω μπερδευτεί στ αλήθεια..
-για στρέψε με στην τηλεόραση παρακαλώ !
-ευχαρίστως,όλη η οθόνη δικιά σου !
-μπά,μπά, τρείς στάνες βλέπω !
-είναι οι στάνες της συγκυβέρνησης καθρεφτάκο μου !
-τουλάχιστον βγάζουνε γάλα για το λαό?
-'οχι μονο δεν βγάζουνε γάλα, αλλά και του πίνουνε το αίμα !
-ε τότε,δεν προκειται για πρόβατα ,αλλά για λύκους !
-σωστά,ειναι στάνες λύκων !
-και γιατι δεν τους ρίχνει φόλες ο λαός?
-γιατί ο μισός λαός βολεύεται να είναι λύκοι !
-και γιατί βολεύεται ο μισός λαός?
-γιατί ελπίζει να φάνε μόνο τον άλλο μισό !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-01-2013 | |