Θεέ μου καλύτερα Δημιουργός: ασωνίτης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θεέ μου καλύτερα
Καινούρια μέρα ξεκινά
και πάλι ξημερώνει
μα όσα είπαμε ξανά
όλα έχουν γίνει σκόνη
Θεέ μου καλύτερα
να μη τελειώνει
αυτό το όνειρο που με σκοτώνει.
Θεέ μου καλύτερα
να μην αρχίσει,
αυτός ο έρωτας
θα με λυγίσει.
Τα δυο τα χέρια μου
μια αγκαλιά
αγάπες φυλακίζει
μα μια εικόνα σου παλιά
στο νου μου φτερουγίζει.
Θεέ μου καλύτερα
να μη τελειώνει
αυτό το όνειρο που με σκοτώνει.
Θεέ μου καλύτερα
να μην αρχίσει,
αυτός ο έρωτας
θα με λυγίσει Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-01-2013 |