Αγγελοσ Εγινεσ Δημιουργός: vasoula x., ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΓΙΝΕΣ...ΦΤΕΡΑ ΕΒΓΑΛΕΣ
ΠΕΤΑΞΕΣ ΜΑΚΡΙΑ..
ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ
ΤΩΡΑ ΠΙΑ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ Σ'ΑΓΓΙΞΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ
ΑΧ!!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΑ...ΝΑ Σ'ΑΓΓΙΖΑ
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...
ΝΑ Μ 'ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΣΟΥ
ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΖΕΣΤΑΝΕΙΣ
ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ
ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΖΩ
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ...ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΡΓΟΣ
ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-01-2013 |