Σε αγαπάω ακόμα βρε βλάκα Δημιουργός: ΝΙΚΟΣ P, ΝΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Περιμένω...
Κι ας ξέρω μέσα μου πως είναι μάταιο...
Περιμένω να γυρίσεις
Να ξανατηλεφωνήσεις
Να ακούσω τη φωνή σου να μου λέει...
[B]Σε αγαπάω ακόμα βρε βλάκα
Σε αγαπάω ακόμα πολύ
Μακριά σου η ζωή μου είναι άδεια
Κι έχω φτάσει στην καταστροφή
Σε αγαπάω ακόμα βρε βλάκα
Σε αγαπάω ακόμα πολύ
Τα όνειρά μου νεκρά μακριά σου
Και η ζωή μου καμένο χαρτί[/B]
Περιμένω...
Κι ας ξέρω μέσα μου πως είναι μάταιο...
Το κουδούνι να χτυπήσεις
Ή έστω να τηλεφωνήσεις
Να ακούσω τη φωνή σου να μου λέει... Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-01-2013 |