Όχι, δεν χρειάζεται Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ................ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
Όχι, δεν χρειάζεται να πεις κουβέντα
Τώρα μιλάνε τα μάτια
Και λένε ακόμα κι αυτά που τα χείλη
Δεν τολμούν
Η μουσική πλαισιώνει το διάλογο
Κάνει τα χέρια να ανιχνεύουν
Και η ανατριχίλα
Δείχνει την αναστάτωση της ψυχής
Όχι, δεν χρειάζεται να πεις κουβέντα
Οι ψυχές που θέλουν
Βρίσκουν τρόπους επικοινωνίας
Και πάντα λένε αυτό που θέλουν
Λένε τα πάντα σιωπώντας
Γιατί η σιωπή έχει έναν δικό της τρόπο
Καβαλάει τις νότες και πάει
Την παίρνει ο άνεμος και την σκορπίζει
Όχι, δεν χρειάζεται να πούμε κουβέντα
Φτάνει αυτό που νοιώθουμε
Ο ένας στη σκέψη του άλλου
Και είναι μαγεία
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 26/01/2013
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-01-2013 |