Εδήλωσα τρελός Δημιουργός: steven boss, Σαββα Σαββας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εδήλωσα τρελός και γλύτωσα απ΄όλους
τους εφοριακούς ρουφιάνους και διαβόλους
Είν΄ η δική μου τρέλα εβρέως δεδομένη
κι΄ όλοι τρελοι του κόσμου τρελοι κι ευτυχισμένοι
Ζήτω η τρέλα ζήτω και τα παράλογα
ζήτω τα μαύρα χιόνια τα πράσινα άλογα
ζήτω η τρέλα ζήτω κι όλα τ΄ ανάποδα
Εδήλωσα τρελός κι ησύχασα για πάντα
στη τρέλα τη δική μου όλοι τους κάνουν μπάντα
Εδήλωσα τρελός στο λέω κ΄υπογράφω
κι όλους τους γνωστικούς κανονικά του γράφω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-01-2013 |