Καληνύχτα Δημιουργός: Ανυπότακτος, Γεώργιος Κ. Καντέμης Σε όλους με αγάπη!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μια καληνύχτα ήρθα να πω
κι ύστερα πάλι θα χαθώ
μες την σιωπή μου
Να σας προσέχει η Παναγιά
κι όλου του κόσμου τα παιδιά
αυτή είναι η ευχή μου
Κι όταν θα έρθει το πρωί
ας ανασάνει όλη η γη
μικρή ελπίδα
Ένα χαμόγελο πλατύ
να σας χαρίσει στην ψυχή
ήλιου αχτίδα
Ο Γκιώνης να αναπαυθεί
κάποιο τζιτζίκι να ακουστεί
κάποια αγάπη
Στο διάβα σας θε να βρεθεί
η ευτυχία να ξεχυθεί
ήλιος που λάμπει
Καλό ξημέρωμα!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-01-2013 |