Ζήσε την μαγεία Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ........................ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ
Ζήσε την μαγεία της αναμονής
Ζήσε τον χρόνο που όλα φαντάζουν όμορφα
Που όλα τα φτιάχνει το μυαλό
Και φαντάσου τα καλά σενάρια
Είναι μαγεία να νομίζεις
Ότι βρήκες το τέλειο και να ξεχνάς
Ότι δεν υπάρχει τέλειο
Παρά μόνο στο μυαλό
Ζήσε τη μαγεία της αναμονής
Ζήσε τον χρόνο που περνάει βασανιστικά αργά
Γιατί αυτό που περιμένουμε
Το θέλουμε πολύ
Είναι μαγεία να περιμένεις
Αυτό που ονειρεύεσαι
Παρ όλο ότι ξέρεις
Ότι άλλο όνειρο και άλλο πραγματικότητα
Ζήσε την μαγεία όπως το μικρό παιδί
Που δεν έχει γνωρίσει την απογοήτευση
Όπου όλα τα συναισθήματα αλώβητα
Ομορφαίνουν την αναμονή
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 01/02/2013
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-02-2013 |