Το πρεστίζ του γιατρού Δημιουργός: Sir Demetrius Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ρωτάω έναν κτηνίατρο: "Γιατί εδώ στην πόλη,
γιατρέ, ειν΄ οι συνάδελφοι σας πέντε όλοι κι ολοι;"
Ξηγάει ο ζωογιατρός και άκουσε να δεις:
Δεν έχει ο κτηνίατρος σαν το γιατρό πρεστιζ.
R
Του γιατρού αν θες ν΄αποκτήσεις το πρεστιζ
για δεκαπέντε χρόνους θα πρέπει να πρηστείς!
Του κτηνιάτρου αν θες το χρήμα,την αξία
θα πρέπει να κοπιάσεις για μιαν εξαετία.
Γιατί,ρε φίλοι μου,πρεστίζ δεν έχει η πολυμέρεια
κι η επιδεξιότητα του κτηνίατρου στα χέρια;
Σπουδάζει ο ανθρωπογιατρός δυό μάτια..ένα τομάρι
και βγαίνει και κορδώνεται στον κόσμο με καμάρι.
Κι εν κατακλείδι να σας πω και τούτο δω ρε μάγκες
ο κτηνίατρος υπηρετεί επείγουσες ανάγκες.
Τη νύχτα ότι κι αν μου συμβεί, θαρρώ πως την παλεύω
μ΄αν πάθει το γατάκι μου βοήθεια θα γυρεύω. Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-02-2013 |