Μιλα Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΜΙΛΑ
μίλα
μη μ΄αφήνεις στη σιωπή
μόνο μέσα στο σκοτάδι
έτσι δεν βγαίνει το βράδυ
βγαίνουν τα φαντάσματα
κάτι απαίσια πράγματα
ίδια με αφρισμένα κύματα
μίλα
δεν αντέχω να περιμένω
κάποιο θόρυβο ν’ ακούσω
κάτι κι εγώ ν’ αφουγκραστώ
κάτι, ότι και νάναι αυτό
η σιωπή τελειώνει τη ψυχή
την κάνει μαύρη, σκοτεινή
μίλα
έλα κάτι να μου πεις
μια κουβέντα να ακούσω
περιμένω σαν τρελός
ο άμοιρος ο άνθρωπος
μια λέξη να μου ψιθυρίσεις
άλλο βράδυ να μη φοβηθώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-02-2013 |