Σταγόνα του αστεριού Δημιουργός: ierax, = kondor 9104 αμπάρι 42 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το πέταλο του ρόδου κατρακύλησε
μες των μαλλιών σου σκάλωσε τους φράχτες
πιθάρι με κρασί που σε ξελόγιαζε
σωπάσαν των ματιών σου οι ποταμοί
Ανάσες με βροχόνερο μου χάριζες
σε δυο σεντούκια γυάλινα τις κρύβω
στις φλέβες της οργής που πάντα ράγιζαν
απλώσαν οι Ερινύες το πανί
Η ασπίδα σου ξεδίπλωνε τη λάμψη της
σε μάχη που δεν χάρισε μια δύση
φωνές της αντοχής με περιπαίξανε
ο ήλιος μεσ' το απόλυτο κενό
Εσύ κορμοστασιά, γραμμή που σάλεψε
στη Ζώνη του Ωρίωνα σταγόνα
με μόνο αδιέξοδο τον έρωτα
σε πόνο που χτυπά τον ουρανό Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-02-2013 |