Εκείνα τα τραγούδια Δημιουργός: Cerberus, Κωνσταντίνος Δημητριάδης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάλι απόψε κολλημένος,
στο σταθμό συντονισμένος,
Ότι ακούω σε θυμάμαι,
και που έφυγες φοβάμαι.
Πάλι απόψε δακρυσμένος,
στο ραδιόφωνο κρυμμένος,
Όσο ακούω θα λυπάμαι,
γιατί πάλι σε θυμάμαι.
[Ρεφραίν]
Όσα τραγούδια άκουσα, σχέσεις παλιές θυμίσαν,
και να ηρεμήσει η καρδιά, πάλι δεν την αφήσαν.
Κι άλλο τραγούδι άκουσα, ξέρω δε θα περάσει,
και την καρδιά μου έπιασα, να μην τυχόν και σπάσει.
Μάρτιος 2000, Θεσσαλονίκη Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-02-2013 | |