Ταξιδεύοντας σε αποχρώσεις μπλε Δημιουργός: sofia strezou, ΣΟΦΙΑ ΣΤΡΕΖΟΥ - SOFIA STREZOU Ταξιδεύοντας σε αποχρώσεις μπλε Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ακόμα ξοδεύω το γαλάζιο της θάλασσας
σε αξόδευτους κυματισμούς βλεμμάτων
ατενίζοντας το ελάχιστο φως
ταξιδιών αξεκίνηστων
με άφθαρτες ανάσες φθαρτών ονείρων
και ανερμήνευτων αγγιγμάτων
εξευμενίζοντας φιλιά ανέγγιχτα.
Ωστόσο, δύσκολο είναι
να αποφασίσει κανείς
ποιο δρόμο θα πάρει, για να βγει
στον Παράδεισο…
Μα, αν είναι να ταξιδεύω,
άφησέ με να ταξιδεύω
με μοναδικό χρώμα
το κυανούν της ουτοπίας
που ακουμπά στη χώρα
των ματιών σου ! Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-02-2013 |