Να σου δώσει την υγεία Δημιουργός: adespotoi, παντελής περαστικά σε κάθε αρρώστια μας. καλημέρα!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...
Θα σου φτιάχνω τσάι με λεμόνι,
Να σου μαλακώνει το βήχα,
Μάτια μου δεν είσαι μόνη,
Πονώ και τη τελευταία σου τρίχα.
Θα βάζω το θερμόμετρο,
Να μετρώ το πυρετό σου,
Θα σε ταΐζω με χαμόγελο,
Το ζεστό το φαγητό σου.
Θα σου δίνω και το σορόπι,
Να περάσει πια το κρύο,
Δεν είμαστε απλά ανθρώποι,
Αλλά ένα εμείς οι δύο.
Και θα κάμω προσευχή,
Στο Χριστό, στη Παναγία,
Με όλη μου τη ψυχή,
Να σου δώσει την υγεία.
+ 22/2/13
Παντελέημονας.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-02-2013 | |