Μαύρο τριαντάφυλλο Δημιουργός: Μπούρμπουρ Λίθρας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=Segoe Script]Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα
και θα σε αγαπώ
Με το κατακόκκινο φόρεμά σου
και το κατάμαυρο τριαντάφυλλο στο στήθος
τόσο όμορφη και τόσο ωραία
όσο ποτέ σου δεν θα μάθεις από εμένα
να γελάς εκστατικά μια στο νερό,μια στον αέρα
με τα μάτια σου κλειστά να μην μπορώ
ποτέ ούτε μια φορά να σε αρνηθώ
Και να φεύγω ήδη,να ταξιδεύω
σε ένα μέλλον το παρόν
με τα κατάμαυρα μου ρούχα
και χαρισμένη μια κατακόκκινη καρδιά
Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα
και θα σε υμνώ [/font] Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-02-2013 |