Τα αυθαίρετα Δημιουργός: Vicky mouse, Βίκυ Γκούμα(Gouma Vasiliki) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B][I][color=black]
Τα αυθαίρετα
Στην ασυδοσία της φιλοσοφικής πολυφωνίας
Νέες θεωρίες ατεκμηρίωτες
Ξεφυτρώνουν
Σχεδόν κάθε μέρα
Εκτός σχεδίου και περιμετρικής ζώνης.
Αφού περάσει λίγος καιρός
Επίσημα διεκδικούν
Κάποια νομιμοποίηση
------------Ανάμεσα
Στις υπάρχουσες ‘εγκεκριμένες’ οικοδομές
Επιζητούν επίμονα να εξασφαλίσουν
-απ’ τους ανεκτικούς πολεοδόμους-
Ένα πρωτόκολλο μη κατεδάφισης
Αδιάφορα αν είναι στατικά επικίνδυνες
Έτσι κάποια μέρα
----------Βλέπουμε
Ένα αυθαίρετο ιδεολογικό γιαπί
Να γίνεται τεράστια οικοδομή
Χωρίς άδεια ανέγερσης.
Είναι εφοδιασμένη μόνο
Με πρωτόκολλο μη κατεδάφισης.
Δημήτρης Τσινικόπουλος
[/color] Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-02-2013 |