Κορυδαλλος 1970 Δημιουργός: Aris4, χωρις το 4 νασαι καλα ..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δυο η ωρα, βροχερο πρωι
τσιγαρα βοηθανε τη ζωη μου,
σε γνωρισα μονο μια στιγμη,
θυμασαι κοριτσι τη μορφη μου;
Πηγε τεσσερiς
και βρεχει στην καρδια μου ,
σου στελνω ακομη ενα φιλι,
θυμασαι κοριτσι τ'ονομα μου;
Ειμαι ατολμο παιδι παλι αποψε
γυριζω στον Κορυδαλλο,
μηπως σε δω,
ενα καλυτερο αντιο να σου πω .
Συγχωρεσε με που δεν εστειλα ποτε
ενα λουλουδι στη γιορτη σου ,
συγχωρεσε με που δεν εσκυψα εγω
οταν ετρεμες, επανω στο κορμι σου .
Μια μερα θαρθω να σε βρω
κι αυτο μοναχα θελω να σου πω ,
τον εαυτο μου ποτε δεν συγχωραω
γιατι εφυγα μακρια χωρις να πω
" Ελενη , σ' αγαπαω".....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-01-2006 | |