αποσταση(να μουν πουλι) Δημιουργός: jota gerogiorgi Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ένα γλαρόπουλο μικρό
έρχεται και με βρίσκει
δε λογαριάζει τον καιρό
φυσάει ή ψιχαλίζει
έρχεται κάθε χαραυγή
τα νέα σου μου φέρνει
ξέρει μονάχη δε μπορώ
και τ αψηφάει τ αγέρι
ο χρόνος κι αν μας χώρισε
κι η θάλασσα αν σε πήρε
ένα γλαρόπουλο μικρό
για να ρθεις πίσω γίνε
στο ακρογιάλι περπατώ
ξυπόλητη πηγαίνω
κάθε καράβι χαιρετώ
τ αγέρι ανασαίνω
τα γλαροπούλια τ αγαπώ
που με καταλαβαίνουν
τη θάλασσα αγγίζουνε
μα όλο της ξεφεύγουν
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-03-2013 |