Ανάψτε δάσκαλοι φωτιές δεσμευμένο Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος η κοινωνική δικαιωση θα έρθει μονο με την εξεγερση τών νέων Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ανάψτε δάσκαλοι φωτιές
και τα βιβλία κάψτε
για να υπάρξει ή μάθηση
γιά αλλο τρόπο ψαξτε
διδάξτε σαν τον Πλάτωνα
και τόν Αριστοτέλη
καινούργιους Μεγαλέξανδρους
ετούτη η Ελλάδα θέλει
Ανάψτε δάσκαλοι φωτιές
και τα βιβλία κάψτε
τήν ιστορία απ' την αρχή
καί την αλήθεια γράψτε
διδάξτε σαν τον Πλάτωνα
και τόν Αριστοτέλη
καινούργιους Μεγαλέξανδρους
ετούτη η Ελλάδα θέλει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-03-2013 |