Τζούλια Δημιουργός: steven boss, Σαββα Σαββας Τζούλια Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ήταν ένα λουλούδι μες΄ το κάμπο μονάχο
ο βοριάς το χτυπούσε μα κρατούσε σαν βράχος
Ήρθε μες΄τη ζωή μου κι ήταν θε΄μου σκοτάδι
να μου διώξει τη πίκρα μ΄έν΄ ατέλειωτο χάδι
Ήταν ένα λουλούδι που το λέγανε Τζούλια
αχ και να ΄μουν ο ήλιος και συ να ΄σουν η πούλια
Να σε ντύσω νυφούλα να σου βάλω στεφάνι
και να γίνω για σένα της ζωής σου λιμάνι
Ήταν ένα λουλούδι μα μονάχο δεν ήταν
Άνθισε στη καρδιά μου κι ΄χε διώξει τη πίκρα
Φύτρωσε στο μπαξέ μου κι άνθισε στη καρδιά μου
κι ΄χε μείνει για πάντα μέσα στη αγκαλιά μου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-03-2013 |