Χαμένα όνειρα Δημιουργός: Celestia, Graciella Καλό ξημέρωμα!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Χαμένα όνειρα
Άκρη, άκρη πατάω στο γκρεμό…
Δεν μπορείς να με βοηθήσεις...
Αν δεν ζητήσω την βοήθεια σου...
Μόνο…δώσε μου λίγη από την
Σωτηρία σου...
Προσπάθησα να σε δω
στο μέλλον μου…
Προσπάθησα να σε βρω
στο παρελθόν μου…
Ζεις τη ζωή σου,
ανάμεσα σε δύο κόσμους...
Άσε με να αισθανθώ,
την αναγνώριση σου..
Μπορώ να γευτώ πως μοιάζεις…
Τα χρώματα στρέφονται
γύρω από το σώμα σου...
Εσύ και γώ θα χαθούμε
σ’ένα ουράνιο τόξο…
Τα όνειρα μας έγιναν,
για να χαθούν έτσι άδοξα.....
Τα όνειρα μας δεν φτιάχτηκαν
για να διαρκέσουν…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-03-2013 |